Onderhoud en reparatie

Onderhoudsbeurten voeren wij nog traditioneel uit, zoals het hoort! Inclusief het smeren van diverse onderdelen. Wij zijn van mening dat het smeren van remmen, deuren en portieren standaard bij een onderhoudsbeurt hoort. Daarnaast werken wij met A kwaliteit onderdelen zoals Castrol motorolie, Philips lampjes en Varta accu’s.

Fabrieksspecificaties

Al het onderhoud voeren wij uit conform fabrieksspecificaties zodat wij garantie op alle merken kunnen garanderen. Indien uw auto nog onder de fabrieksgarantie valt dan voeren wij het onderhoud en de reparaties ook uit aan de hand van fabrieksspecificaties. Hierdoor blijft de fabrieksgarantie in alle gevallen van kracht. Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt blijken dat er iets onder fabrieksgarantie vervangen moet worden, dan zorgen wij ook voor deze afwikkeling met de fabrikant.

Kosten

Voor aanvang van een reparatie nemen wij contact met u op om de kostenbegroting te bespreken. Dankzij de duidelijke afspraken, komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Betrouwbaar en transparant.

Offerte aanvragen

Klantgericht

Alles onder één dak

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak

Kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit

Persoonlijk

Ouderwetse dorpsgarage