Aircoservice

Tegenwoordig heeft vrijwel iedere auto een airconditioning. Een goed werkend airco-systeem zorgt voor een aangename temperatuur en de juiste luchtvochtigheid in de auto. In de zomer zorgt een goed functionerende airco voor een fris gevoel en in de zomer én winter helpt de airco tegen beslagen ramen. Een goed gekoelde auto zorgt dus voor meer veiligheid en draagt bij aan het rijcomfort. Het airco-systeem heeft regelmatig onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Per jaar verliest een airco tot 10% koudemiddel. Het koudemiddel zorgt naast koeling voor smering van de airco. Door gebrek aan koudemiddel kan schade aan het systeem ontstaan.

Preventief onderhoud aan de airco is belangrijk om storingen en defecten voor te zijn. Zo gaat uw airco niet stinken en het belangrijkste; u bespaart een hoop kosten. Het vernieuwen van onderdelen van het aircosysteem is namelijk behoorlijk kostbaar.

Wij beschikken over een aircomachine met de traditionele R134A gassen en de milieuvriendelijke, modernere aircomachine R1234YF.

Offerte aanvragen

Klantgericht

Alles onder één dak

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak

Kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit

Persoonlijk

Ouderwetse dorpsgarage