Occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare, tweedehandsauto?

Wij leveren onze jonge occasions standaard af met 6 maanden BOVAG garantie, APK-keuring en zijn uiteraard onderhouden conform fabrieksrichtlijnen.

Ook bemiddelen wij bij een aankoop van een nieuwe auto of bedrijfswagen tussen onze klanten en de dealers.

Occasion overzicht

Persoonlijke zoekopdracht

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandsauto? Een duurzame auto? Een bestelbus? Wilt u meer comfort? Wilt u een zo voordelig mogelijke auto voor lange afstanden? Of heeft u een ander specifieke wens? Wij zoeken persoonlijk voor u de juiste auto. Met de juiste service en voor de juiste prijs.

Door nauwkeurig en met veel ervaring in te kopen in zowel binnen als buitenland, u een eerlijke inruilwaarde te bieden en 6 maanden garantie heeft u gegarandeerd een hele mooie koop!

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar een specifieke auto? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte Wolkom in Oppenhuizen om uw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Financiering?

Steeds meer mensen gebruiken een autofinanciering om een auto gedeeltelijk of helemaal te financieren. In sommige gevallen is het voordelig om op korte termijn een jongere of luxere auto te rijden. Uiteraard is het van belang om goed naar het kostenplaatje te kijken. Wij adviseren u daar graag in.