Bandenservice

De juiste banden op het juiste moment kan levensreddend zijn. Uw autobanden zijn verantwoordelijk voor het weggedrag van uw auto. Tijdig remmen, het hebben van de juiste wegligging en grip op een nat wegdek.

Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer-/ winterbanden. Winterbanden hebben een grover profiel en een andere rubberen samenstelling waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Zodra het kwik onder de 7 graden komt adviseren wij om winterbanden te gebruiken. Zomerbanden zijn daarentegen geschikter voor wat drogere tijden. Bij hogere temperaturen is uw remweg een stuk korter met zomerbanden.

Bij het wisselen van de banden gebruiken wij speciale apparatuur voor het balanceren en het wisselen op velg. Zijn de banden toe aan vervanging? Wij adviseren graag. Wij zoeken de beste kwaliteit/ prijs verhouding bij uw auto.

Wij wisselen uw autobanden snel en vakkundig terwijl u van een lekker kopje koffie of thee geniet.

Een alternatief voor de winter en zomerbanden zijn de all-season banden. Een all-season band is een combinatie van een zomer- en winterband. Een winterband in de winter en een zomerband in de zomer is het beste. Echter, all-season banden bieden in de winter een betere grip dan een zomerband en in de zomer is een all-season band geschikter dan een winterband. Voor wie veel kilometers rijdt, bieden zomer- en winterbanden in het juiste seizoen dus het beste weggedrag. Wie weinig rijdt (tot 10.000 km per jaar) is prima voorzien met goede all-season banden.

Bandenopslag

Beschikt u over winter en zomerbanden? U kunt uw banden veilig en droog bij ons opslaan voor slechts € 25 per seizoen. Dat scheelt u veel werk en ruimte.

Offerte aanvragen

Klantgericht

Alles onder één dak

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak

Kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit

Persoonlijk

Ouderwetse dorpsgarage